Мета: формування у майбутніх фахівців базових знань з культури харчування для розв’язування задач у професійній діяльності, осмислення принципів гармонійного розвитку особистості і сталого розвитку суспільства.
Завдання навчальної досципліни:
– покращення гуманітарної підготовки студентів, ознайомлення студентів з основами етики та культури харчування
- формування у студентів наукового світогляду та високих моральних якостей;
- підвищення загальнокультурного рівня студентів, розширення їх теоретичної і фахової підготовки;
- прищеплення їм глибокої зацікавленості духовною скарбницею українського народу;
- ознайомлення студентів з правами та обов’язками громадянина України щодо збереження культурної спадщини;
- ознайомлення студентів з культурою харчування,мистецтвом сервірування основними правилами етикету для формування у студентів високих моральних якостей та підвищення загального культурного рівня
ВИКЛАДАЧ: к.с.г.н., доцент НОВІКОВА Н. В.
