Метою дисципліни «Технологія і обладнання малих харчових виробництв» є формування у студентів глибокого розуміння питань виробництва та переробки сільськогосподарської продукції; підготовка студентів до практичної і наукової діяльності, пов’язаної з експлуатацією машин і обладнання харчової промисловості; знання основних напрямків розвитку технічного прогресу в області розробки обладнання конструкції, обладнання харчової промисловості, конструкцію і правила експлуатації, регулювання й використання машин та обладнання харчової промисловості.
Завдання дисципліни «Технологія і обладнання малих харчових виробництв» полягають у вивченні основних напрямків розвитку технічного прогресу в області обладнання харчової промисловості, конструкцій і правил експлуатації, регулювання й використання машин та обладнання харчової промисловості.
- Teacher: Оксана Дзюндзя