Мета дисципліни - формування в здобувача системи знань і навичок з розробки пропозицій і складання завдання на проєктування підприємств із виробництва і переробки продукції тваринництва
Завдання дисципліни - розробка науково-обгрунтованих норм на завдання для проєктування сільськогосподарських підприємств із виробництва і переробки продукції тваринництва
У результаті вивчення навчальної дисципліни здобувач повинен
знати: методи розрахунку скотомісць, свиномісць та місць для інших видів тварин, номенклатуру та розміри підприємств молочної промисловості і підприємств із переробки м'яса і м'ясних продуктів, технічні умови водопостачання, каналізації, очищення приміщень та вентиляції підприємств з виробництва та переробки тваринницької продукції;
уміти: раціонально застосовувати нормативну документацію під час проєктування підприємств з виробництва та переробки тваринницької продукції; підготовлювати завдання для проектування, для відбору майданчиків під будівництво; встановлювати оптимальні типи та розміри тваринницьких підприємств і підприємств з переробки тваринницької продукції; оцінювати розроблену проектну документацію і робити висновки щодо її відповідності нормативним документам.
- Викладач: Олена Ведмеденко
- Викладач: Наталія Корбич