Програма навчальної дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» відповідає освітньо-професійній програмі «ТВППТ» підготовки фахівців освітнього рівня першого «бакалаврського» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та охоплює передбачені стандартом змістові частини. Програма вивчення навчальної дисципліни реалізується через проведення лекцій, лабораторно-практичних занять та самостійної роботи. За навчальним планом дисципліна становить 90 годин, із них 16 години лекційних та 24 години лабораторних занять. Формою підсумкового контролю знань є залік.
Дисципліна «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» входить до блоку основних дисциплін. Вона забезпечує оволодіння необхідними знаннями і навичками та формує відповідність фахівця під час виробництва та переробки продукції тваринництва.
Мета дисципліни полягає в оволодінні здобувачами знань з основ систем автоматизованого проектування технологічних ліній, цехів чи виробництва в цілому для випуску певного асортименту продукції переробки с.-г. продукції.
Завдання дисципліни полягає опанування студентами роботи з проектно-технічною документацією; формування просторового уявлення та конструкторсько-технологічних знань, умінь і навичок; оволодіння студентами роботи зі спеціалізованим програмним забезпеченням.
- Teacher: Максим Левченко