Skip to main content
ХДАЕУ Moodle
You are not logged in. (Log in)
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • Навчальні курси (2016-2022) / ►
  • ОП Б181 Харчові технології
Біохімія харчових продуктів
Summary
Нутриціологія
Summary
Санітарія і гігієна харчових виробництв
Summary
Практика
Summary
Дієтологія
Summary
Культура харчування
Summary
Харчові добавки
Summary
Організація харчування на підприємствах туристичної індустрії (з)
Summary
Технологія оздоровчих харчових продуктів
Summary
Загальні технології оздоровчих харчових продуктів
Summary
Харчова мікробіологія (вибіркова компонента)
Summary
Технічна мікробіологія
Summary
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • Courses

      • Дисципліни вільного вибору загальної підготовки

      • ОП МБ Облік і оподаткування

      • ОП МБ Право

      • ОП МБ Геодезія та землеустрій

      • ОП МБ Технологія виробництва і переробки продукції...

      • ОП Б Дизайн середовища

      • ОП Б Економіка

      • ОП Б Облік і оподаткування

      • ОП Б Фінанси, банківська справа та страхування

      • ОП Б Менеджмент

      • ОП Б Менеджмент ІТ

      • ОП Б Маркетинг

      • ОП Б Підприємництво та торгівля

      • ОП Б Екологія

      • ОП Б Науки про Землю

      • ОП Б Електроенергетика, електротехніка та електром...

      • ОП Б Харчові технології

      • ОП Б Технології захисту навколишнього середовища

      • ОП Б Архітектура та містобудування

      • ОП Б Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП Б Геодезія та землеустрій

      • ОП Б Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП Б Агрономія

      • ОП Б Захист і карантин рослин

      • ОП Б Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство

      • ОП Б Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП Б Лісове господарство

      • ОП Б Садово-паркове господарство

      • ОП Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП Б Агроінженерія

      • ОП Б Готельно-ресторанна справа

      • ОП Б Туризм

      • ОП Б Публічне управління та адміністрування

      • ОП М Професійна освіта (Економіка)

      • ОП М Економіка

      • ОП М Облік і оподаткування

      • ОП М Менеджмент

      • ОП М Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • ОП М Екологія

      • ОП М Харчові технології

      • ОП М Електроенергетика, електротехніка та електром...

      • ОП М Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП М Геодезія та землеустрій

      • ОП М Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП М Агрономія

      • ОП М Захист і карантин рослин

      • ОП М Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП М Садово-паркове господарство

      • ОП М Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП М Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза

      • ОП М Публічне управління та адміністрування

      • ОП PHD Економіка

      • ОП PHD Агрономія

      • ОП PHD Технологія виробництва та переробки продукц...

      • ОП PHD Водні біоресурси та аквакультура

      • Навчальні курси (2016-2022)

        • Біржовий ринок

        • Міжнародна та регіональна стандартизація і сертифі...

        • ОП Б181 Харчові технології

          • БіохіміяХП

          • Нутриціолог

          • СіГХВ

          • Практика

          • Дієтологія

          • КХ

          • ХД

          • ОХПТІ (з)

          • ТОХП (Б)

          • ЗТОХП

          • ХМ (ВК)

          • ThMb

        • Тех. спец. харч. прод.

        • ГХП(з КП)

        • ЗУ ППХП

        • ГХ

        • ФКХ

        • ГХМ- Н6

        • ЗБХім

        • хімія 204

        • ТЗР (Маг)

        • ОК ( 17) 202

        • ОК (27) 202

        • Гр (ДВВ)

        • Хмя

        • ХТА

        • НАОХ

        • Хм

        • Хі

        • Х

        • Логістика та зберігання агропродукції

        • Цифровізація агробізнесу

        • Організація виробництва в галузі рослинництва

© 2025 www.ksau.kherson.ua
You are not logged in. (Log in)

Based on an original theme created by Shaun Daubney | moodle.org