До головного змісту
ХДАЕУ Moodle
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • Навчальні курси (2016-2022) / ►
  • ОП Б181 Харчові технології
Біохімія харчових продуктів
Резюме
Нутриціологія
Резюме
Санітарія і гігієна харчових виробництв
Резюме
Практика
Резюме
Дієтологія
Резюме
Культура харчування
Резюме
Харчові добавки
Резюме
Організація харчування на підприємствах туристичної індустрії (з)
Резюме
Технологія оздоровчих харчових продуктів
Резюме
Загальні технології оздоровчих харчових продуктів
Резюме
Харчова мікробіологія (вибіркова компонента)
Резюме
Технічна мікробіологія
Резюме
Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Курси

      • Дисципліни вільного вибору загальної підготовки

      • ОП МБ Облік і оподаткування

      • ОП МБ Право

      • ОП МБ Геодезія та землеустрій

      • ОП МБ Технологія виробництва і переробки продукції...

      • ОП Б Дизайн середовища

      • ОП Б Економіка

      • ОП Б Облік і оподаткування

      • ОП Б Фінанси, банківська справа та страхування

      • ОП Б Менеджмент

      • ОП Б Менеджмент ІТ

      • ОП Б Маркетинг

      • ОП Б Підприємництво та торгівля

      • ОП Б Екологія

      • ОП Б Науки про Землю

      • ОП Б Електроенергетика, електротехніка та електром...

      • ОП Б Харчові технології

      • ОП Б Технології захисту навколишнього середовища

      • ОП Б Архітектура та містобудування

      • ОП Б Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП Б Геодезія та землеустрій

      • ОП Б Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП Б Агрономія

      • ОП Б Захист і карантин рослин

      • ОП Б Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство

      • ОП Б Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП Б Лісове господарство

      • ОП Б Садово-паркове господарство

      • ОП Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП Б Агроінженерія

      • ОП Б Готельно-ресторанна справа

      • ОП Б Туризм

      • ОП Б Публічне управління та адміністрування

      • ОП М Професійна освіта (Економіка)

      • ОП М Економіка

      • ОП М Облік і оподаткування

      • ОП М Менеджмент

      • ОП М Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • ОП М Екологія

      • ОП М Харчові технології

      • ОП М Електроенергетика, електротехніка та електром...

      • ОП М Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП М Геодезія та землеустрій

      • ОП М Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП М Агрономія

      • ОП М Захист і карантин рослин

      • ОП М Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП М Садово-паркове господарство

      • ОП М Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП М Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза

      • ОП М Публічне управління та адміністрування

      • ОП PHD Економіка

      • ОП PHD Агрономія

      • ОП PHD Технологія виробництва та переробки продукц...

      • ОП PHD Водні біоресурси та аквакультура

      • Навчальні курси (2016-2022)

        • Біржовий ринок

        • Міжнародна та регіональна стандартизація і сертифі...

        • ОП Б181 Харчові технології

          • БіохіміяХП

          • Нутриціолог

          • СіГХВ

          • Практика

          • Дієтологія

          • КХ

          • ХД

          • ОХПТІ (з)

          • ТОХП (Б)

          • ЗТОХП

          • ХМ (ВК)

          • ThMb

        • Тех. спец. харч. прод.

        • ГХП(з КП)

        • ЗУ ППХП

        • ГХ

        • ФКХ

        • ГХМ- Н6

        • ЗБХім

        • хімія 204

        • ТЗР (Маг)

        • ОК ( 17) 202

        • ОК (27) 202

        • Гр (ДВВ)

        • Хмя

        • ХТА

        • НАОХ

        • Хм

        • Хі

        • Х

        • Логістика та зберігання агропродукції

        • Цифровізація агробізнесу

        • Організація виробництва в галузі рослинництва

© 2025 www.ksau.kherson.ua
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)

Based on an original theme created by Shaun Daubney | moodle.org