До головного змісту
ХДАЕУ Moodle
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • ОП М Харчові технології
Сторінка: 1 2 3 (Далі)
Барна справа та робота сомільє
Резюме
Філософія здоров'я
Резюме
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції
Резюме
Сучасні методи наукових досліджень та академічне письмо
Резюме
Нутриціологія
Резюме
Наукова іноземна мова
Резюме
Організація виробництв харчових підприємств
Резюме
Технологія виробництва органічної продукції
Інспектування та експертиза харчових продуктів
Резюме
Виробництво крафтових харчових продуктів
Резюме
Технологія виробництва кулінарної продукції
Резюме
Кулінарний дизайн
Резюме
Технологічне обладнання харчової промисловості
Резюме
Дослідницький практикум
Резюме
Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах
Резюме
Актуальні проблеми галузі
Резюме
Експертиза харчових продуктів
Резюме
ІННОВАЦІЙНІ ІНГРЕДІЄНТИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Резюме
Історія розвитку харчової науки
Резюме
Кулінарна етнологія
Резюме
Сторінка: 1 2 3 (Далі)
Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Курси

      • Дисципліни вільного вибору загальної підготовки

      • ОП МБ Облік і оподаткування

      • ОП МБ Право

      • ОП МБ Геодезія та землеустрій

      • ОП МБ Технологія виробництва і переробки продукції...

      • ОП Б Дизайн середовища

      • ОП Б Економіка

      • ОП Б Облік і оподаткування

      • ОП Б Фінанси, банківська справа та страхування

      • ОП Б Менеджмент

      • ОП Б Менеджмент ІТ

      • ОП Б Маркетинг

      • ОП Б Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • ОП Б Екологія

      • ОП Б Науки про Землю

      • ОП Б Електроенергетика, електротехніка та електром...

      • ОП Б Харчові технології

      • ОП Б Технології захисту навколишнього середовища

      • ОП Б Архітектура та містобудування

      • ОП Б Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП Б Геодезія та землеустрій

      • ОП Б Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП Б Агрономія

      • ОП Б Захист і карантин рослин

      • ОП Б Садівництво та виноградарство

      • ОП Б Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП Б Лісове господарство

      • ОП Б Садово-паркове господарство

      • ОП Б Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП Б Готельно-ресторанна справа

      • ОП Б Туризм

      • ОП Б Публічне управління та адміністрування

      • ОП М Професійна освіта (Економіка)

      • ОП М Економіка

      • ОП М Облік і оподаткування

      • ОП М Менеджмент

      • ОП М Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • ОП М Екологія

      • ОП М Харчові технології

        • БСтРС

        • ФЗ

        • МРУЯХП

        • СМНДТАП

        • Нутриціологія

        • Іноземна мова ділового спілкування

        • ОВХП

        • ТВОП

        • ІЕХП

        • ВКХП

        • ТВКП

        • КД

        • Тех.облад.харч.пром.

        • Дослід. практ.

        • АРуХП і К

        • АПГ

        • ЕХП

        • ІХП

        • ІРХН

        • Кулінарна етнологія

        • Культура харчування

      • ОП М Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП М Геодезія та землеустрій

      • ОП М Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП М Агрономія

      • ОП М Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП М Садово-паркове господарство

      • ОП М Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП М Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза

      • ОП М Публічне управління та адміністрування

      • ОП PHD Економіка

      • ОП PHD Агрономія

      • ОП PHD Технологія виробництва та переробки продукц...

      • ОП PHD Водні біоресурси та аквакультура

      • Навчальні курси (2016-2022)

© 2023 www.ksau.kherson.ua
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)

Based on an original theme created by Shaun Daubney | moodle.org