Перейти к основному содержанию
ХДАЕУ Moodle
Вы не вошли в систему (Вход)
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Путь к странице
  • В начало / ►
  • Курсы / ►
  • ОП М Харчові технології
Страница: 1 2 3 (Далее)
Барна справа та робота сомільє
Описание
Філософія здоров'я
Описание
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції
Описание
Сучасні методи наукових досліджень та академічне письмо
Описание
Нутриціологія
Описание
Наукова іноземна мова
Описание
Організація виробництв харчових підприємств
Описание
Технологія виробництва органічної продукції
Інспектування та експертиза харчових продуктів
Описание
Виробництво крафтових харчових продуктів
Описание
Технологія виробництва кулінарної продукції
Описание
Кулінарний дизайн
Описание
Технологічне обладнання харчової промисловості
Описание
Дослідницький практикум
Описание
Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах
Описание
Актуальні проблеми галузі
Описание
Експертиза харчових продуктів
Описание
ІННОВАЦІЙНІ ІНГРЕДІЄНТИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Описание
Історія розвитку харчової науки
Описание
Кулінарна етнологія
Описание
Страница: 1 2 3 (Далее)
Пропустить Навигация

Навигация

  • В начало

    • Курсы

      • Дисципліни вільного вибору загальної підготовки

      • ОП МБ Облік і оподаткування

      • ОП МБ Право

      • ОП МБ Геодезія та землеустрій

      • ОП МБ Технологія виробництва і переробки продукції...

      • ОП Б Дизайн середовища

      • ОП Б Економіка

      • ОП Б Облік і оподаткування

      • ОП Б Фінанси, банківська справа та страхування

      • ОП Б Менеджмент

      • ОП Б Менеджмент ІТ

      • ОП Б Маркетинг

      • ОП Б Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • ОП Б Екологія

      • ОП Б Науки про Землю

      • ОП Б Електроенергетика, електротехніка та електром...

      • ОП Б Харчові технології

      • ОП Б Технології захисту навколишнього середовища

      • ОП Б Архітектура та містобудування

      • ОП Б Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП Б Геодезія та землеустрій

      • ОП Б Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП Б Агрономія

      • ОП Б Захист і карантин рослин

      • ОП Б Садівництво та виноградарство

      • ОП Б Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП Б Лісове господарство

      • ОП Б Садово-паркове господарство

      • ОП Б Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП Б Готельно-ресторанна справа

      • ОП Б Туризм

      • ОП Б Публічне управління та адміністрування

      • ОП М Професійна освіта (Економіка)

      • ОП М Економіка

      • ОП М Облік і оподаткування

      • ОП М Менеджмент

      • ОП М Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • ОП М Екологія

      • ОП М Харчові технології

        • БСтРС

        • ФЗ

        • МРУЯХП

        • СМНДТАП

        • Нутриціологія

        • Іноземна мова ділового спілкування

        • ОВХП

        • ТВОП

        • ІЕХП

        • ВКХП

        • ТВКП

        • КД

        • Тех.облад.харч.пром.

        • Дослід. практ.

        • АРуХП і К

        • АПГ

        • ЕХП

        • ІХП

        • ІРХН

        • Кулінарна етнологія

        • Культура харчування

      • ОП М Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП М Геодезія та землеустрій

      • ОП М Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП М Агрономія

      • ОП М Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП М Садово-паркове господарство

      • ОП М Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП М Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза

      • ОП М Публічне управління та адміністрування

      • ОП PHD Економіка

      • ОП PHD Агрономія

      • ОП PHD Технологія виробництва та переробки продукц...

      • ОП PHD Водні біоресурси та аквакультура

      • Навчальні курси (2016-2022)

© 2023 www.ksau.kherson.ua
Вы не вошли в систему (Вход)

Based on an original theme created by Shaun Daubney | moodle.org