Skip to main content
ХДАЕУ Moodle
You are not logged in. (Log in)
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • ОП М Харчові технології
Page: 1 2 3 (Next)
Барна справа та робота сомільє
Summary
Філософія здоров'я
Summary
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції
Summary
Сучасні методи наукових досліджень та академічне письмо
Summary
Нутриціологія
Summary
Наукова іноземна мова
Summary
Організація виробництв харчових підприємств
Summary
Технологія виробництва органічної продукції
Інспектування та експертиза харчових продуктів
Summary
Виробництво крафтових харчових продуктів
Summary
Технологія виробництва кулінарної продукції
Summary
Кулінарний дизайн
Summary
Технологічне обладнання харчової промисловості
Summary
Дослідницький практикум
Summary
Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах
Summary
Актуальні проблеми галузі
Summary
Експертиза харчових продуктів
Summary
ІННОВАЦІЙНІ ІНГРЕДІЄНТИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Summary
Історія розвитку харчової науки
Summary
Кулінарна етнологія
Summary
Page: 1 2 3 (Next)
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • Courses

      • Дисципліни вільного вибору загальної підготовки

      • ОП МБ Облік і оподаткування

      • ОП МБ Право

      • ОП МБ Геодезія та землеустрій

      • ОП МБ Технологія виробництва і переробки продукції...

      • ОП Б Дизайн середовища

      • ОП Б Економіка

      • ОП Б Облік і оподаткування

      • ОП Б Фінанси, банківська справа та страхування

      • ОП Б Менеджмент

      • ОП Б Менеджмент ІТ

      • ОП Б Маркетинг

      • ОП Б Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • ОП Б Екологія

      • ОП Б Науки про Землю

      • ОП Б Електроенергетика, електротехніка та електром...

      • ОП Б Харчові технології

      • ОП Б Технології захисту навколишнього середовища

      • ОП Б Архітектура та містобудування

      • ОП Б Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП Б Геодезія та землеустрій

      • ОП Б Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП Б Агрономія

      • ОП Б Захист і карантин рослин

      • ОП Б Садівництво та виноградарство

      • ОП Б Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП Б Лісове господарство

      • ОП Б Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП Б Садово-паркове господарство

      • ОП Б Готельно-ресторанна справа

      • ОП Б Туризм

      • ОП Б Публічне управління та адміністрування

      • ОП М Професійна освіта (Економіка)

      • ОП М Економіка

      • ОП М Облік і оподаткування

      • ОП М Менеджмент

      • ОП М Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

      • ОП М Екологія

      • ОП М Харчові технології

        • БСтРС

        • ФЗ

        • МРУЯХП

        • СМНДТАП

        • Нутриціологія

        • Іноземна мова ділового спілкування

        • ОВХП

        • ТВОП

        • ІЕХП

        • ВКХП

        • ТВКП

        • КД

        • Тех.облад.харч.пром.

        • Дослід. практ.

        • АРуХП і К

        • АПГ

        • ЕХП

        • ІХП

        • ІРХН

        • Кулінарна етнологія

        • Культура харчування

      • ОП М Будівництво та цивільна інженерія

      • ОП М Геодезія та землеустрій

      • ОП М Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та...

      • ОП М Агрономія

      • ОП М Технологія виробництва і переробки продукції ...

      • ОП М Садово-паркове господарство

      • ОП М Водні біоресурси та аквакультура

      • ОП М Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза

      • ОП М Публічне управління та адміністрування

      • ОП PHD Економіка

      • ОП PHD Агрономія

      • ОП PHD Технологія виробництва та переробки продукц...

      • ОП PHD Водні біоресурси та аквакультура

      • Навчальні курси (2016-2022)

© 2023 www.ksau.kherson.ua
You are not logged in. (Log in)

Based on an original theme created by Shaun Daubney | moodle.org